Kom på kursus i METAsundhed og lær om din intelligente krop!

Vi lærer dig en fantastisk analysemodel som du kan bruge hver gang et ubehag opstår – resten af dit liv!

METAsundhed er et anerkendt og internationalt udbredt værktøj. I METAsundhed kombineres det bedste fra sundhedsvæsenet, komplementær og alternativ behandling, så de bedste resultater kan skabes. Din krop går fra at være besværlig til, at være din egen intelligente medspiller/observatør.

2 dags kursus – METAsundhed – “Hemmeligheden bag symptomer”

På dette unikke kursus lærer du hvordan du kan bruge forståelsen af kroppens symptomer til at skabe mere trivsel og livsglæde i dit liv. Din krop går fra at være besværlig til at være katalysator for vækst og øget sundhed. Kurset er en forudsætning for at tage vores 18-dages uddannelse som METAsundheds terapeut. Prisen er kr 2.795 for private med et symptom, ellers er prisen kr 3.495.

18 dages uddannelse – METAsundhed – Din intelligente krop

I løbet af uddannelsen lærer du alt hvad du har brug for at vide om METAsundhed for at hjælpe dine klienter med at forstå og forløse fysiske udfordringer på en helt unik måde. Undervejs får du rig lejlighed til at arbejde med egne udfordringer, idet kurset er et mix af teori og praktisk erfaring gennem øvelser.

20 dages samlet pakke – Grundkursus og terapeutuddannelse

Her får du en samlet pakke med både grundkurset og uddannelsen indenfor METAsundhed. Normalprisen er 28.495 kr, og du sparer op til 1.995 kr, når grundkursus og uddannelse købes sammen.

For at købe den samlede pakke skal du købe et grundkursus her – derefter får du en rabatkode tilsendt til at tilmelde dig overbygningen. 

Foredrag med Lars Mygind

Oplev et fantastisk foredrag hvor der er garanti for latter og ikke mindst provokerende indsigter. Tilfredshedsgarantien er sikret!

Få vores gratis e-bog "Få et bedre liv med METAsundhed", ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev!

Bogen giver dig en introduktion til mulighederne med METAsundhed og i vores nyhedsbreve får du mere information om hvordan METAsundhed kan hjælpe dig! Nyhedsbrevet har kun fokus på METAsundhed!

Mød teamet bag METAsundhed

 

Læs mere om personerne bag METAsundhed i Danmark.

Lars Mygind

Lars Mygind

Lars fik Tankefeltterapi & EFT til Danmark i 2002. Samme år begyndte han at bruge principperne i METAsundhed. I 2008 besluttede Hanne og Lars at lave en uddannelse i METAsundhed i Danmark.

Nadia Zarling

Nadia Zarling

Nadia er psykoterapeut, somatisk terapeut og underviser i METAsundhed. Med mange års erfaring i det etablerede behandlingssystem og som redaktør på den danske METAsundhedshåndbog bringer hun sin omfattende viden til kurser i METAsundhed.

Vil du tale med os?

Så kontakt os på 70 278 288 eller indtast dit nummer og vi ringer dig op