Hvad er METAsundhed? Din intelligente krop?

Din intelligente krop og METAsundhed hjælper dig til at oversætte kroppens symptomer sådan at vi kan forstå hvad den fortæller os når vi ikke føler os raske, når vi har fysiske eller følelsesmæssige symptomer. På denne måde gør det os i stand til at forstå, at der ligger en intelligens, som er udviklet gennem millioner af år, bag kroppens måde at fungere på og at kroppen altid forsøger at hjælpe os. Ved at forstå og samarbejde med denne intelligens kan vi optimere vores helbred, måske få det bedre, spare os selv for frygt og blive gladere, mere selvhjulpne mennesker.

5 hurtige om METAsundhed

 • Et helhedssyn på sundhed og sygdom baseret på kroppens (cellernes) intelligens.
 • At kroppens intelligens i virkeligheden rummer biologiske programmer, som tilhører hvert enkelt væv, som aktiveres af vores tolkning, af de oplevelser vi har.
 • Kombinationen af traditionel, komplementær og alternativ behandling i én pakke.
 • Et nyt og anerledes perspektiv på sundhed og sygdom der giver forståelse og håb om helbredelse.
 • Læren om de naturlige biologiske processer i hvert enkelt væv, som ofte kan oversættes til følelser og tanker.

Bag om metoden

METAsundhed er en detaljeret beskrivelse af sammenhængen mellem kroppens organvæv og de hertil hørende problemstillinger/konflikter. De fleste organer består af flere væv som alle har deres specifikke funktion. METAsundhed fokuserer altid på det specifikke organvæv.

 

EKSEMPEL

 

Hvis jeg har tør, hvid hud på albuerne så siger modellen, at organvævet er overhud, at jeg et sted i mit liv oplever noget som jeg gerne vil ”skubbe væk”. Dette skal forstås i overført betydning – dette noget kan være et menneske, men det kan også være en situation. Det at huden er tør fortæller, at den konflikt jeg oplever, ikke er løst – dvs. det er noget der stadig foregår. Vi kalder det stressfasen. Med denne viden i hånden kan jeg se min tørre hud som værende meningsfyldt fordi det gør mig i stand til at finde ud af hvad det er for en situation jeg har brug for at få løst for, at jeg kan komme over min tørre hud. Når situationen finder sin løsning vil vi forvente, at huden i en periode bliver mere kløende, rød, varm og fugtig som tegn på, at en regenerationsproces er i gang. Dette kalder vi regenerationsprocessen. Herefter vil huden normaliseres hvis ikke der opleves yderligere konflikter af denne art.

4 gode grunde til at lære METAsundhed

 • Du kan få det bedre – lettere og hurtigere end du tror.
 • Du kan hjælpe dine nærmeste og andre med at få det bedre.
 • Du bliver klogere på dig selv, din krop og psyke.
 • Du ser dine symptomer med nye øjne.

Tilmeld dig et af vores kurser her, for at udvide din værktøjskasse!

Få vores gratis e-bog "Få et bedre liv med METAsundhed", ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev!

Bogen giver dig en introduktion til mulighederne med METAsundhed og i vores nyhedsbreve får du mere information om hvordan METAsundhed kan hjælpe dig! Nyhedsbrevet har kun fokus på METAsundhed!

Jeg ved det allerede!

Måske tror du, at du allerede ved det her, fordi du igennem lang tid har været klar over at der er en sammenhæng mellem hvad vi føler og vores symptomer. Hvis ikke du kender METAsundhed vil vi påstå, at du ikke ved det præcist. Denne lille test kan hurtigt afklare dette?

 

 

 

 • Ved du at der alene i nyren kan være mindst 7 følelsesmæssige ubalancer, der sætter sig i forskellige områder (organvæv) af nyren afhængig af konfliktindholdet?
 • Ved du om det har betydning hvorvidt symptomet har ramt kroppens dominante eller ikke-dominante side og i givet fald hvad det betyder?
 • Ved du, at der er en direkte sammenhæng mellem kroppens forskellige organvæv og hjernen og at konflikter manifesteres i de hertil hørende hjernelag, som aftryk, der kan ses på en CT skanning af hjernen uden kontraststof?
 • At de fleste symptomer rent faktisk opstår når man har forløst konflikten og således er tegn på at ens krop allerede er i ”reparation”?

 

Hvis ikke du kunne svare ja til ovenstående spørgsmål og du synes det er interessant at forstå forbindelsen mellem psyken og kroppen så skal du læse videre her.

Hvem kan have gavn af METAsundhed?

Alle som har symptomer – eller kender nogen som har!

Hvad er et symptom? Her går det fra den mindste smerte i storetåen til den værste kolik, det brækkede ben og smerterne i skuldre, nakke og lænd, syns- og høreproblemer – ALT! Alle symptomer både fysiske og psykiske har en plads og en forklaring i METAsundhed. Det er blot at slå op.

METAsundhed er nøglen til at forstå alle former for symptomer

Rygsmerter

Søvnproblemer

Ledsmerter

Fordøjelsesproblemer

Overfølsomheder

Hovedpine

Maveproblemer

Intolerance

Betændelsestilstande

Kroniske tilstande

Osv….

Hvor kommer det fra?

I 2002 hørte vi første gang om et sundhedssystem, der beskrev de konkrete sammenhænge mellem følelsesmæssige belastninger og fysiske symptomer. Det vakte en form for genkendelse i os fordi det føltes rigtigt og vi tog den til os. I de år der er gået siden har vi brugt denne viden på os selv og vores klienter og vi har undervist andre i den.

De sammenhænge som METAsundhed beskriver har vi og vores elever kunnet teste, udvikle og verificere igennem årerne. Vi har set det passe på mere end 5.000 klienter.

METAsundhed er også

Et ønske om at skabe et præcist sprog som forklarer vore symptomer og hjælper os til at blive raske.

 

Et sprog som kan bruges af læger, terapeuter, patienter og pårørende så alle bedre forstår hinanden.

 

Et sprog som gør folk trygge fordi de forstår hvilken biologisk proces som er i gang i deres krop.

 

Et sprog som er med til at gøre folk raske.

 

Sammenhængen mellem vores symptomer,  tanker/følelser og vores hjerne

Det som er spændende og nyt for de fleste er, at METAsundhed trækker tråde imellem vores evolutionære udvikling, kroppens organvæv og den måde det moderne menneske reagerer på stress. Den følelsesmæssige tolkning af vores omgivelser afspejler sig i vores organers væv, som en reaktion med celleplus eller celleminus, der igen manifesteres som et aftryk på det sted i hjernen der er forbundet med det pågældende organvæv.
Eksempel

 

Lad os lige kigge på eksemen igen. Mit symptom er eksem på albuen hvor huden er hvid og tør med nedsat følsomhed (=celle minus). Som vi fandt ud af tidligere er min følelsesmæssige tolkning af mine omgivelser, at der er en person jeg gerne vil ”skubbe væk” fra mig. Hvis vi kunne lave en CT-skanning af min hjerne uden kontrast, ville vi kunne iagttage et ringformet aftryk i det område af hjernen vi kalder storhjernebarken. Når jeg får løst mit problem og den pågældende person forsvinder ud af mit liv, eller ikke længere generer, vil vi se forandringer i mine fysiske symptomer og i min hjerne. Eksemen vil blive varm, fugtig, rød og kløende, svarende til at der sker en genopbygning af huden (=celle plus). Følsomheden vender tilbage. I hjernen vil man kunne se, at aftrykket bliver mere diffust og udvisket.

Når du lærer mere om METAsundhed vil du forstå

At bruge en hurtig analysemodel for symptomer i hvert eneste væv i kroppen.

At kroppens celler har to faser, den aktive og den regenererende.

Betydningen af den nye og den gamle hjerne og hvorfor væv reagerer modsat afhængigt af hvilken del af hjernen vævet tilhører.

Hvordan du kan skabe en terapiplan med 7 skridt der kan gøre en kæmpe forskel i din egen eller en andens liv.

Se vores kurser og udannelser her

BIO-logisk!

Vi taler om, at der er en indbygget logik i kroppen hvor kroppen gør hvad den kan for at løse problemet. I eksemplet gjorde mit symptom (eksem) mig mindre følsom (i min hud) således, at jeg var bedre i stand til at løse problemet ”skubbe personen væk”. Følsomheden i min hud vendte tilbage og blev normaliseret da problemet blev løst. Vi kalder det BIOLOGIK eller urbiologi.

Kom på kursus i METAsundhed og Din intelligente krop

Dine undervisere er Lars Mygind og Nadia Zarling. 

Vi holder løbende kurser i hele landet, herunder København, Fyn, Aarhus, Vejle & Tornby og vi glæder os til at møde dig.

Tilmeld dig et af vores kurser her

Vil du tale med os?

Så kontakt os på 70 278 288 eller indtast dit nummer og vi ringer dig op


  METAsundhed er ikke en erstatning for at søge lægehjælp!