De hyppigste indvendiger mod METAsundhed!

Som med andre former for behandlinger, findes der altid indvendingerne mod metoderne.
Vi har samlet nogle af indvendingerne nedenfor og giver vores svar på disse.
Jeg gør det i forvejen

SVAR:

Alle vi har haft på kursus som troede de vidste hvad METAsundhed er, er blevet overraskede. Præcisionen, hurtigheden og detaljeringsgraden overrasker selv erfarne læger og terapeuter.

Er det ikke det samme som TCM?
SVAR:

Traditionel kinesisk medicin forsimpler nogle gange organernes funktioner. Vore organer består af mange væv som alle har sin særlige funktion. Når det er sagt så understøtter TCM og METAsundhed hinanden. METAsundhed når nogle gange bare længere.

Hvorfor er det ikke anerkendt?
SVAR:

Principperne har været kendt siden 1981. Desværre har principperne mødt modstand. Læs nedenfor, hvorfor principperne har mødt modstand!

Er det ikke det samme som Louise Hay?
SVAR:

80% af det Louise Hay siger stemmer overens med METAsundhed. Hun har bare kun fat i en lille om end vigtig del af hvad METAsundhed er.

Er det ikke det samme som kinesiologi?
SVAR:

I kinesiologi leder man også efter roden til et problem. Det som kinesiologien misser, er at vi for det meste (67%) leder efter en løsningstrigger og ikke et problem (stresstrigger). Kinesiologien har redskaber til at komme udenom problemet, uden at kende til det. Kinesiologerne bliver bare mere effektive når de kender til METAsundhed. Og kan bedre formidle mening til deres klienter.

Få vores gratis e-bog "Få et bedre liv med METAsundhed", ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev!

 

Bogen giver dig en introduktion til mulighederne med METAsundhed og i vores nyhedsbreve får du mere information om hvordan METAsundhed kan hjælpe dig! Nyhedsbrevet har kun fokus på METAsundhed!

Derfor har METAsundhed mødt modstand

1 – METAsundhed tillægger vore celler en form for intelligens og mange betragter stadig kroppen som en maskine. Det er stadig den gældende kulturelle overbevisning i den vestlige verden.

2 – I METAsundhed kan det, at man har symptomer også være et godt tegn og det er stik imod den gængse overbevisning. (OBS – det betyder ikke at man ikke skal gøre noget ved det hvis man har symptomer!).

3 – Ifølge METAsundhed skal psykoterapi være en aktiv del af behandlingen af syge og mange er bange for at indse eller indrømme at de ikke har ”styr” på livet.

4 – METAsundhed øger placebo effekten og der er nogle der betragter det som snyd, hvis det er placebo som har gjort folk raske.

5 – Der er ikke tid i den moderne lægepraksis til METAsundhed – en METAsundhedsanalyse kan tage fra 2 minutter til en time. Mange læger har ikke mere end 5 minutter per patient.

6 – Der er ikke penge i METAsundhed for medicinalindustrien – hvorfor skulle de så beskæftige sig med det, selv om det måske kunne gøre flere raske med færre bivirkninger. Denne holdning styrer desværre også hvad der forskes i, idet der er så lidt uafhængig forskning (dvs. forskning der er ikke er støttet af medicinalindustrien).

7 – De fleste er ikke klar til at tage ansvar for sin egen sundhed, fordi de tror, at hvis de gør det så ville de ikke længere kunne modtage hjælp!

8 – METAsundhed lægger op til anvendelse af såvel alternative, komplementære og traditionelle tilgangsvinkler og i Danmark er der ikke tradition for et både og. Men det viser sig ofte at når den syge oplever lægen, behandleren, terapeuten og de pårørende som et team for helbredelse så øges chancen for at blive rask.

Er du klar til at kende mere til hemmeligheden bag symptomer?

Book eller læs mere om vores kursus og uddannelse nedenfor, eller tilmeld dig til vores nyhedsbrev overfor!

Kursus pris er kun 3.495 kr. inkl. grundbog og online video øvelser.

METAsundhed/metamedicin har hjulpet mange

Nedenfor kan du læses et lille udpluk af af vores kursus deltagere, som har fået hjælp af METAsundhed

Psykolog Mette Rosenquist

Som psykolog er der ingen tvivl om, at der er sammenhæng mellem krop og psyke! Nøjagtig hvilken sammenhæng har dog altid været overladt i det uvisse.

Metasundhed har givet mig en langt større og mere dybdegående forståelse for netop dette. Jeg bruger denne forståelse i min terapi og coaching til at finde ind til og forløse de bagvedliggende årsager til meget fysik ubehag. Det hjælper mig til at behandle stressramte medarbejdere langt hurtigere og mere effektivt – når jeg både kan forløse stress og ubehag i sind og krop!

Mette Rosenquist
(Cand.psych./psykolog)
www.metterosenquist.dk

Fremtidens medicin

Fremtidens medicin er energi- og bevidsthedsmedicin. Der er brug for et nyt paradigme om sundhed, En transformation fra opfattelsen af mennesket som en maskine og til at opfatte dets body-mind, som et integreret energisystem, der er sammenvævet med det universelle energifelt i universet.

Energistrømmene i kroppen afspejler vores bevidsthed, som er en meget stor kilde til vores selvhelbredende kræfter. Heilesen og Mygind er for længst blevet klar over dette og formidler budskabet på en inspirerende og klar måde i sin undervisning i tankefeltterapi, metasundhed m.m. Det har været øjenåbnende og fornøjeligt at deltage i deres kurser og læst det de har skrevet.

Carsten Vagn-Hansen
Læge, sundhedskonsulent
www.radiodoktoren.dk

Fantastisk weekend

Kære Lars Mygind

Tak for en fantastisk weekend med Tidslerne med grundkurset i METAsundhed.

Håber du kom godt hjem og er ved at lande oven på al den visdom, som du har delt med os.

Kærlig hilsen

Mai Nielsen
Kræftforeningen Tidslerne
www.tidslerne.dk

METAsundhed er fantastisk

METAsundhed giver så meget mening for mig. Endelig har jeg fået et redskab til at forstå mine symptomer og forstå at det er en sund og naturlig proces som foregår i min krop. Jeg er nu langt mindre bekymret når jeg føler jeg er syg.

Jeg kan også nemmere acceptere den tilstand jeg er i, samtidig med at jeg stoler på at jeg selv kan gøre noget for at støtte processen. Jeg finder støtte i at vide, at der er en mening med symptomet/sygdomme. Som konkrete eksempler har jeg fået hjælp med symptomer som f.eks. rodbetændelse, eksem i hovedbunden og forkølelsessår.

Merete Bohn Nielsen
Sygeplejerkse og psykoterapeut

En fantastisk øjenåbner!

Jeg har taget metasundhedsuddannelsen hos Heilesen og Mygind, og såvel grundkursus, som det videre forløb har været en fantastisk øjenåbner. Instruktørerne har været super skarpe og dygtige, og vi har foruden en masse ny og til tider indviklet viden, virkeligt også fået rørt latter musklerne.

Jeg ser frem til selv at anvende metasundhed sammen med EFT som terapeut i et fremtidigt virke.

Personligt har jeg fået en hel ny befriende vinkel at anskue kroppens processer. Denne nye viden gør det mindre tungt.. og nærmest interessant… at fejle noget. Metasundhed hjælper mig helt bestemt på min rejse!

I min optik burde metasundhed komme ind i undervisningsplanerne på alle skoler, så befolkningerne verden over, kan blive frie til at vælge og “fejle” noget i tryg forvisning om, at kroppen selv kan tage sig af det, og der er (hurtig) lindring i energiterapi og personlig indsigt.

Denne sygdomsforståelse er befriende, og kommer til at betyde mindre kemisk medicin og kirugi i fremtiden, det er jeg sikker på.
Jeg anbefaler alle at uddanne sig i metasundhed for personligt eller professionelt virke. Lars Mygind og hans team har været en sand fornøjelse at studere hos. Tak.

Pernille Beck

Det var sjælsforløsende

Stor tak for de to dage med METAsundhed i Vridsted, Lars, du er fantastisk dygtig, klog og givende.

Det er en kæmpestor gave at lære af dig, disse to dage – det var sjælsforløsende for mig..større kan det ikke blive.

(Hundene og Birtes sundhedscenter og de andre kursister hjalp også godt på vej).

Else

Vil du tale med os?

Så kontakt os på 70 278 288 eller indtast dit nummer og vi ringer dig op