Lars Mygind er Danmarks førende foredragsholder indenfor METAsundhed og metamedicin

Oplev et fantastisk foredrag hvor der er garanti for latter, læring og ikke mindst provokerende indsigter. Tilfredshedsgarantien er sikret!

Din intelligente krop

Familiens underholdningsgen fornægter sig heller ikke i Lars der formår at levere sit budskab så de fleste får rørt lattermusklerne godt og grundigt.

Det lover vi!

Lars formår at levere et indhold, hvor seriøsitet og humor går hånd i hånd og indholdet er yderst udbytterigt.

Når Lars Mygind holder foredrag, så er lattermusklerne hos publikum aktive.

Med en baggrund i 10 års ledererfaring indenfor erhvervslivet, 10 år som skuespiller og sin terapeutiske uddannelse har Lars siden 2000 levet som foredragsholder, underviser, psykoterapeut og forfatter.

Hans ambition er altid at bruge de mest effektive teknikker når det gælder om at skabe personlig velvære og vækst. Han er derfor konstant opsøgende når det gælder om at tilegne sig ny viden indenfor det terapeutiske felt og bruger meget af sin tid på at deltage i uddannelse, kurser og konferencer i Danmark og udlandet.

Ved et tilfælde stødte Lars på METAsundhed i 2002 da han var på uddannelse i tankefeltterapi i Norge.

Han blev så begejstret da han oplevede den meget markante positive indvirkning denne viden havde på hans egne skavanker.

Lars Mygind vil med sit foredrag ’Din intelligente krop’ sætte fokus på kroppen og sindets evne til at behandle sig selv med hjælp fra nyeste viden indenfor både alternativ, komplementær og traditionel medicin. Det kaldes METAsundhed, og begrebet dækker over en anderledes og overraskende måde at forstå kroppen, sindet og sygdom på.

Når Lars Mygind holder foredrag, bliver tilhørernes syn på sundhed og sygdom udfordret. Gennem underholdende læring tager han tilhørerne med på en rejse gennem sindet og kroppen for at forstå medicin og lægekunst på nye måder. Myginds foredrag er baseret på hans egne erfaringer og ikke mindst bogen ”Forstå kroppens intelligens”, som han har skrevet sammen med Johannes Fisslinger, hvor et revolutionerende paradigme udrulles.

Ny tilgang til kroniske smerter

I foredraget vil Lars Mygind fremlægge sin viden om sammenhængene mellem sindet og kroppens funktion. I forbindelse med sundhed og sygdom bliver denne viden en værdifuld indgang til en ny og naturlig forståelse for helbredelse, hvor både den traditionelle medicin og kroppens egne helbredelsesmekanismer inddrages. Denne brede tilgang til sundhed og sygdom kaldes METAsundhed, og den har hjulpet mange mennesker med kroniske smerter og alvorlige lidelser.

Sådan støttes kroppens egen helbredelse

I løbet af foredraget kommer Lars Mygind ind på både omfattende teori og en lang række eksempler, som giver tilhørerne noget at tænke over. Blandt andet forklares, hvordan det vi normalt kalder sygdom i virkeligheden er en del af kroppens naturlige regenerationsproces. Denne proces kan vi understøtte, men ofte sker det modsatte: vi bekæmper kroppens regenerationsproces, og vi risikerer derfor stoppe processen, at gøre situationen værre eller i værste fald kronisk.

Et provokerende og lærerigt foredrag

”METAsundhed er en radikal ny måde at forholde sig til krop og sind på. Derfor vil foredraget helt sikkert provokere manges vante forestillinger om, hvem de selv er, og hvilke kapaciteter de selv besidder til at kurere sygdom. Hvis man ikke er parat til at blive overrasket og udfordret, så bør man blive hjemme,” siger Lars Mygind.

En erfaren foredragsholder

Er man omvendt parat til at blive både underholdt, rørt og en del klogere så mød op til Lars Myginds foredrag. Lars Mygind er særdeles rutineret foredragsholder, som med en stor viden om sit emne og en underholdende stil tager sit publikum i hånden. Siden det første foredrag i midten af firserne år siden er det blevet til flere hundrede foredrag landet over. Læs mere på www.metasundhed.dk, www.mygind.dk. www.tankefeltterapi.dk

Demonstration på frivillige fra publikum

Når Lars i løbet af foredraget analyserer frivillige fra publikum, er det ikke ualmindeligt at ”kroniske” sygdomme lindres bare ved bedre forståelse af symptomet.

Lars Mygind er udover at være et skønt og kærligt menneske en fantastisk formidler.

Han er sjov, uberegnelig og vidende. Vi har gentagende gange brugt ham i High on Life til foredrag og selvom det aldrig er det samme, er vi er aldrig blevet skuffet. Folk får virkelig noget at tænke over. Lars deler sine oplevelser og tager også gerne folk op på scenen, hvor han demonstrerer sine teknikker. Begge dele er med til at gøre foredraget ekstra levende.

Mads Bo, stifter af highonlife.dk

At være med til et foredrag, hvor Lars underviser, er meget mere end blot undervisning.

Man bliver inddraget i den verden Lars befinder sig i. Man får ikke kun en masse viden, som man ikke vidste man behøvede (men det gør man!), man får også god underholdning, og en masse “aha” oplevelser, for det er logisk, det Lars fortæller om.

Ingen er vist længere i tvivl om, at psyke og krop er en enhed, men hvordan forstår vi det? hvordan arbejder vi med vores psyke, for at få det bedre i vores krop? Hertil giver Lars letforståelige redskaber så man selv kan blive sin egen “læge” og tage ansvar for sin krop og psyke.

Med Lars vil man ha’ mere! Det er den eneste udfordring, man bliver mere og mere nysgerrig på al den viden han lukker ud, så pas på, det er vanedannende at være sammen med Lars

Lene Hansson
Kostvejleder og forfatter

Book dit foredrag her

Udfyld kontakt formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt, med mere information.